Wizyta premiera Rady Państwa CHRL Li Penga w Trójmieście - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1985)
Przedstawia premiera Rady państwa Chińskiej Republiki Ludowej Li Penga składającego pieniec pod Pomnikiem Obrońców Wybrzeża na Westerpllatte, 26 maja 1985 roku.
Tytuł ręką autora na awersie.
Data ręka autora na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Li, Peng -- (1928-2019) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Westerplatte (Polska ; półwysep) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk