Lekarstwa homeopatyczne oznaczone rzymską liczbą [...] - Pokojski, D. (Wejherowo : [s.n.], 1947)
Druk inf. o zasadach przyjmowania leków homeopatycznych.
Keywords: Homeopatia -- Polska; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne