W tobie ja / Miriam Weisz. - Weisz, Miriam (1976- ).
Zakres i treść: spotkanie - osobowość - życie, moje odbicie, spotkanie jako istota życia, człowieku, wróć do istoty, żyć indywidualnie - rozwijać indywidualność.