Danzig. Krantor - Knackstedt & Näther (Hamburg : Knackstedt & Näther, 1905)
Przedstawia Żuraw w Gdańsku, widok od strony Motławy, ok. 1910 r.
Data wg działalności wyd. i budowy karty poczt.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe