[Afisz. Incipit:] Zarządzenie. Na podstawie Ustawy... Zarządzam przymusowe szczepienie przeciwko ospie... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią zarządzenia z września 1947 r. dotyczącego obowiązkowych szczepień.