[Afisz. Incipit:] Zarządzenie. Na podstawie Ustawy... Zarządzam przymusowe szczepienie przeciwko ospie... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią zarządzenia z września 1947 r. dotyczącego obowiązkowych szczepień.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Szczepienia ochronne; Ospa prawdziwa; Słupsk (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne