Wieża Ratusza Gł[ównego] po odbudowie (widok z dachu nowej kamieniczki) [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1960)
Przedstawia wieżę Ratusza Głównego Miasta po odbudowie, ujęcie z dachu kamienicy przy ul. Długiej, 1960 r.