Johannes Souverein Dankt U Hartelijk : Merci Beaucoup Many Thanks Herzlichen Dank / Jan Battermann. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1963)
Na tle rozsunietej kotary stojąca kobeta w długiej sukni z bukietem kwiatów, napis u góry: Merci Beaucoup Many Thanks Herzlichen Dank, u dołu: Johannes Souverein Dankt U Hartelijk. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.