[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Podaje się do wiadomości, że w ramach jesiennej akcji Siewnej 1947 r. - Pstrokoński, Ryszard (1907-?). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o możliwości zakupu zboża.
Keywords: Rolnictwo; Siew; Zboże; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne