Exlibris Zbigniew Henryk Jankowski - Kostiuk, Wojciech (1947- ).; Jankowski, Zbigniew Henryk ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1999)
Przedstawia kogę ze ślimakiem, na muszli napis: Exlibris, na burcie statku: Zbigniew Henryk Jankowski, w głębi kościół NMP w Gdańsku. U dołu o kadłub statku oparte trzy książki. Sygnatura autora w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.