[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Zarząd Miejski w Sopocie zawiadamia ... / Leonard Wierzbicki. - Wierzbicki, Leonard (1888-1974) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego polityki zatrudnienia 16.10.1946 r.