[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Zarząd Miejski w Sopocie zawiadamia ... - Wierzbicki, Leonard (1888-1974). (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego polityki zatrudnienia 16.10.1946 r.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła