Exlibris Józefa Bednarza - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Bednarz, Józef (1902-1975). (1975)
W prostokątnej ramce listek, u dołu napis: Exlibris Józefa Bednarza, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.