Danzig Stockturm. - Gebrüder Freymann (Gdańsk). (Danzig : Original-Aufnahme u. Verlag Gebr. Freymann, G.m.b.H., 1913)
Przedstawia Wieżę Więzienną, ok 1915 r.
Data wg działalności wydawcy.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wieża Więzienna (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe