[Afisz. Incipit] Miejski Instytut Muzyczny w Gdańsku organizuje w Oliwie ... poranek muzyczny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o poranku 27.04.1947 r. w szkole przy ul. Polanki. Prelekcja: Janusz Miketta; fortepian: Olga Iliwicka.