[Afisz. Incipit] Miejski Instytut Muzyczny w Gdańsku organizuje w Oliwie ... poranek muzyczny ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o poranku 27.04.1947 r. w szkole przy ul. Polanki. Prelekcja: Janusz Miketta; fortepian: Olga Iliwicka.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.