Długi Targ 44 : fragment portalu z Dworu Artusa z popiersiem Zygmunta III / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1991)
Przedstawia popiersie króla Zygmunta III na portalu Dworu Artusa, 1991 rok.