Stronnictwo Pracy w trzecią rocznicę zgonu ś.p. gen. Wł. Sikorskiego - Stronnictwo Pracy (1937-1950). Zarząd Grodzki (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o mszy za ś.p. gen. Wł. Sikorskiego, która miała miejsce w kościele NMP w Gdyni 7.07.1946 r.
Keywords: Sikorski, Władysław -- (1881-1943) -- druki ulotne; Stronnictwo Pracy (1937-1950) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.