Alt-Danzig Blick Auf Die Königl[iche] Kapelle u[nd] St. Marien[kirche] / Paul Kreisel. - Kreisel, Paul (1891-1982) (Verlag u. Vertrieb Paul Kreisel, 1920)
Przedstawia obraz namalowany przez Paula Kreisela przedstawiający widok wieży Kaplicy Królewskiej i fragment kościoła NMP w Gdańsku.