[Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku] [pawilon targowy w Sopocie] - Dobrzykowski, Marian (1919-1990). (Gdańsk : M. Dobrzykowski, 1947)
Przedstawia pawilon targowy w Sopocie Międzynarodowych Targów Gdańskich.
Na rewersie pieczątka fotografa. Tyt. wg przedstawienia.
Keywords: Międzynarodowe Targi Gdańskie (1947-?) -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1945- -- fotografie