[Afisz teatralny] Molier - Szelmowskie sztuczki Skapena : Komedia w 3 aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1958 r. Reżyseria: Andrzej Witkowski, oprawa plastyczna: Kazimierz Mikulski.