[Afisz teatralny] Molier - Szelmowskie sztuczki Skapena : Komedia w 3 aktach - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1958 r. Reżyseria: Andrzej Witkowski, oprawa plastyczna: Kazimierz Mikulski.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.