[Afisz. Incipit] Uwaga! Restauracja "Czarodziejka" Ustka, ul. Chopina 6 Smaczne Obiady Codziennie Dancing ... (Ustka : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o ofercie restauracji.
Keywords: Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.