Sobieszewo : "Drogowiec" - ośrodek wypoczynkowy Związku Zawodowego Transportowców i Drogowców / fot. J. Korpal. - Korpal, Janusz (1925-2010) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1965)
Przedstawia jeden z budynków ośrodka wypoczynkowego Związku Zawodowego Transportowców i Drogowców w Sobieszewie, ok. 1965 r.