Ex Libris Redaktora Zbigniewa Turka / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1965)
Trzy szpule połączone taśmą magnetofonową, między nią napis: Ex Libris Redaktora Zbigniewa Turka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.