[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. 1. Celem sprawnego oraz szybkiego załatwienia interesantów ... / Edward Czachorowski. - Czachorowski, Edward ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz dotyczący kupna biletów miesięcznych w Gdańsku.