[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. 1. Celem sprawnego oraz szybkiego załatwienia interesantów ... - Czachorowski, Edward (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz dotyczący kupna biletów miesięcznych w Gdańsku.
Keywords: Transport miejski -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne