Ex Eroticis Ludo Segers / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Symbole płci żeńskiej i męskiej. Napis: Ex Eroticis Ludo Segers. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.