[Reklama] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia reklamę Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Starogardzie Gdańskim na budynku mieszkalnym, 1979 r.