Aleksander Fredro - Dyliżans - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdynia : Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz przedstawienia 4.11.1967 r. Reżyseria: Zbigniew Bogdański.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne