Apetyt na metafizykę : wątki ontologiczne w twórczości Wiesława Myśliwskiego / Katarzyna Sokołowska. - Sokołowska, Katarzyna (filologia polska)
Rec. książki: Myśliwski metafizyczny : rozważania o "Widnokręgu i "Traktacie o łuskaniu fasoli" / Michał Siedlecki. - Białystok, 2015.