[Afisz teatralny. Incipit] L. Rachmanow i E. Ryss Okno w lesie Sztuka w 3 aktach i 4 odsłonach ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu Koła Dramatycznego Klas Licealnych Państowej Jedenastoletniej Szkoły Ogólnokształcącej im. Stefana Żeromskiego w Lęborku.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.