Heiligenbrunn Das Fürstenhaus Copernicus Höhe [Julius Gottheil]. - Gottheil, Julius (1810-1868) (Lith. b. Wedel in Danzig, 1842)
Przedstawia trzy widoki z Góry Sobótka i lasów Jaśkowej Doliny w Gdańsku, kolejno: Święta Studzienka, leśniczówka u wejścia do Lasu Jaśkowej Doliny, Wzgórze Kopernika.