[Afisz. Incipit] Cennik : Powiatowa Komisja Cennikowa ... podaje do wiadomości obowiązujące ceny z dniem 16 lipca 1947 r. ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią obwieszczenia o cenach obowiązujących od 16.07.1947.