EL 50 Lat Tadeusza Kurpaskiego / Andrzej Buchaniec. - Buchaniec, Andrzej (1944- ). (1982)
W ozdobnej ramie półpostać mężczyzny w zbroi, wjednej ręce trzyma kielich, w drugiej książkę, u góry tarcza herbowa. Napis: EL 50 Lat Tadeusza Kurpaskiego.