[Ulotka. Incipit] Aufruf! Die furchtbare Gefahr der völligen Vernichtung ... / Westpreußischer Schulverein E.V. ([wydawca nieznany], 1918)
Ulotka zachęcająca do wspierania działalności Westpreußischer Schulverein.