[Ulotka. Incipit] Aufruf! Die furchtbare Gefahr der völligen Vernichtung ... - Westpreußischer Schulverein ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1918)
Ulotka zachęcająca do wspierania działalności Westpreußischer Schulverein.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Szkoły -- Niemcy -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne