Taryfa celna (Warszawa : Presspublica, 2003)
Wykaz stawek i zawieszeń celnych, kilkadziesiąt aktów prawnych (m. in. polski Kodeks celny i oraz tłumaczenie Wspólnotowego Kodeksu Celnego).
Tyt. z etykiety.
Dodatek do dziennika "Rzeczpospolita".
Keywords: Taryfa celna -- prawo -- Polska