Angielski w pracy i biznesie. Cz. 1 czytaj, słuchaj i ucz się! - Wydawnictwo Lingo (Warszawa : Wydawnictwo LINGO sp. j., 2007)
Nowoczesny kurs języka biznesu dla osób, które posługują się językiem angielskim w pracy lub poszukują pracy. Omawia zagadnienia związane z marketingiem, finansami i sprzedażą. Lekcje o różnorodnej tematyce, interaktywne ćwiczenia, gry językowe, nagrania MP3 wszystkich dialogów.
Tyt. z etykiety płyty.
Dod. do "Życia Warszawy" (72/2007).
Tekst w jęz. pol. i ang.
Keywords: Język angielski -- gramatyka -- zadania i ćwiczenia; Wydawnictwa elektroniczne; Język angielski -- język handlowy -- rozmówki