"Pigułka gwałtu" jako (nie)rozwiązany problem? / Patrycja Zalewska-Blechar. - Zalewska-Blechar, Patrycja
Substancje chemiczne stosowane jako "pigułka gwałtu", scenariusze stosowania "pigułki gwałtu", postępowanie placówki medycznej z osobą z doświadczeniem przemocy na tle seksualnym.