[Afisz. Incipit] Malarstwo Marii Ziomek-Kowalewskiej : październik-listopad 1967 / Związek Polskich Artystów Plastyków. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wystawie w Salonie Wystawowym BWA Gdynia.