[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 8-go października 1954 r. w sprawie podziału dzielnicy Portowej na okręgi wyborcze ... / S. Szmidt. - Szmidt, Stanisław (1904-1977) ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic okręgów.