Ul[ica] Śniadeckich 19, 17 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia willę nr 27 przy ul. Śniadeckich, obok willa nieistniejąca obecnie, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie