[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie rozporządzenia ... / A. Bogorya-Zakrzewski. - Bogoria-Zakrzewski, Adam Kazimierz (1892-1958) (Prezydent m. Sopotu, 1948)
Afisz informujący o badaniach koni w Sopocie 26.11.1948 r.