Odezwa Namiestnika Królewskiego do Narodu : Polacy! [Inc.:] Ucichła wielka burza świata [...] : w Warszawie dnia 1. Stycznia 1816 roku / Zaiączek. - Zajączek, Józef (1752-1826) (s. n., 1816)
Druk ulotny - odezwa gen. Zajączka z 1 stycznia 1816.