Odezwa Namiestnika Królewskiego do Narodu : Polacy! [Inc.:] Ucichła wielka burza świata [...] : w Warszawie dnia 1. Stycznia 1816 roku - Zajączek, Józef (1752-1826). (Warszawa : s. n., 1816)
Druk ulotny - odezwa gen. Zajączka z 1 stycznia 1816.
Tyt. nagł.
Keywords: Aleksander -- I -- (cesarz Rosji ; -- 1777-1825) -- i Polska; Druki ulotne -- Polska -- 19 w; Polska -- 1815-1830 (Ziemie polskie po Kongresie Wiedeńskim ; Królestwo Kongresowe) -- źródła