[Afisz. Incipit] Technolodzy i Konstruktorzy! Wasz wkład w przygotowania do Konferencji Partyjno-Ekonomicznej to usprawnienie dokumentacji technicznej i procesów technologicznych. ([wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.