Wznoszony pawilon na Zaspie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia budowę pawilonu handlowego przy ulicy Pilotów w dzielnicy Zaspa w Gdańsku, 1979 rok.