[Afisz. Incipit] Wtorek dnia 12. XI. 1946 r. ... Ognisko Gdańskie Polskiej YMCA ... organizuje recital fortepianowy ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o recitalu w wykonaniu Stanisława Lewińskiego 12.11.1946 r. w sali koncertowej, Wrzeszcz ul. Sobótki 15.