Ex Libris Dr J. Tonneau VLC. - Le Campion, Valentin (1903-1952) (1945)
Przedstawia lekarza siedzącego między kościotrupem a nagą kobietą czytającą książkę. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr J. Tonneau. Sygn. aut. w obrębie kompoz.